CreditAmanet | Supernova Bacău | Supernova

Servicii de amanet, vânzări și schimb valutar de calitate - doar la CreditAmanet din Supernova Bacău!

CreditAmanet

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi

Servicii de amanet, vânzări și schimb valutar de calitate - doar la CreditAmanet din Supernova Bacău!

Vrei să vinzi un bun personal sau dispozitiv electronic sau ai nevoie de un împrumut în schimbul obiectului adus de tine? Vino la CreditAmanet în Supernova Bacău! Aici bijuteriile tale vor fi estimate la o sumă corectă cu ajutorul metodelor de testare certificate, care implică și folosirea unui reactiv specific fiecărui karataj. Pentru a afla un estimat de preț, poți folosi formularul online de pe site-ul www.creditamanet.ro și vei fi contactat de personalul cu experiență în cel mai scurt timp. 

De asemenea, tot la agenția CreditAmanet din Supernova Bacău poți vinde sau lăsa drept garanție electronice precum telefoane, tablete, laptopuri, boxe wireless, aparate foto DSLR, sisteme de gaming și multe altele. Printre alte bunuri pe care le poți vinde sau pentru care poți obține un împrumut de scurtă durată se enumeră atât gențile și ceasurile de lux, cât și diamantele, care vor fi evaluate în funcție de greutatea, culoarea, claritatea și tăietura lor. 

La CreditAmanet te bucuri de servicii variate

Pe lângă contractul de amanet ce poate fi realizat pentru o perioadă de la 5 la 30 de zile, cu posibilitate de prelungire, la agenția din Supernova Bacău poți, de asemenea, să achiziționezi bijuterii din aur noi aducând la schimb bijuterii din aur vechi. Totodată, poți transfera bani cunoscuților tăi prin serviciul Western Union, cât și să schimbi bani la cursuri avantajoase în cele mai utilizate monede. Dolarul canadian (CAD) poate fi disponibil la cerere, astfel încât toate nevoile clienților să fie îndeplinite.

Te așteptăm la agenția CreditAmanet din Supernova Bacău pentru cele mai bune oferte de cumpărare și vânzare!

CreditAmanet, cea mai bună soluție pentru nevoile tale

Compania CreditAmanet a fost înființată în anul 2008 și se află într-o continuă ascensiune, având în prezent agenții deschise în cele mai importante orașe din România,

CreditAmanet se remarcă prin vasta experiență în domeniu și oferirea serviciilor de calitate în ceea ce privește sistemul de împrumuturi și comerțul cu bunuri mobile. 

Printre valorile companiei se numără inovația, profesionalismul și perseverența, propunându-și să întărească încrederea comunității tranzacție cu tranzacție pentru fiecare client în parte. 

Vino la agenția CreditAmanet pentru a face un împrumut pe termen scurt cu garanție sub formă de bunuri sau pentru a te bucura de cursuri avantajoase la schimbul valutar în euro, lire sterline, franci elvețieni și dolari.