Kallos | Supernova Bacău | Supernova

La standul Kallos vei găsi toate produsele cosmetice de care ai nevoie într-un singur loc.

Kallos

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe

Kallos - toate produsele cosmetice de care ai nevoie într-un singur loc

Fă o oprire la standul Kallos din Supernova Bacău și îți vei putea achiziționa dintr-un foc toate cosmeticele uzuale de întreținere. Pe lângă produsele profesionale pentru vopsirea și îngrijirea părului din gama Kallos, regăsește aici și alte produse cosmetice de larg consum, comercializate astfel:

  • Produse pentru îngrijirea podoabei capilare, precum vopsele de păr, șampoane și balsamuri, tratamente de păr, geluri, lacuri sau spume fixative.
  • Produse de make-up: rimel, tuș de pleoape, creion contur ochi, creion contur buze, rujuri, fond de ten, farduri, luciu de buze.
  • Produse de îngrijire corporală precum geluri de dus sau loțiuni de corp cu diverse arome.
  • Lacuri de unghii, cu o gamă coloristică largă.

Gamă variată de produse pentru vopsirea şi întreţinerea părului

La standul Kallos din Supernova Bacău te vei bucura de o gamă largă de culori de vopsele de păr și accesorii la o calitate care concurează cu firmele de prestigiu, la un preț mult mai atractiv. La KALLOS vei descoperi cinci game principale de vopsele de păr, care însumează peste 100 de nuanțe diferite!. În acest fel, poți obține culoarea perfectă, astfel încât personalitatea ta să se facă remarcată în orice moment! Totodată găsești și creme oxidante, pudre decolorante, lacuri fixative, tratamente, balsamuri, soluții permanente sau geluri fixative, concepute pentru nevoile speciale ale podoabei capilare. Oricare dintre acestea te vor ajuta să-ți pui în valoare cât mai bine feminitatea și să-ți evidențieze trăsăturile corect.

Pe lângă acestea, de la Standul Kallos din Supernova Bacău îţi vei putea achiziționa și diverse accesorii sau ustensile profesionale speciale de coafură. Acestea sunt menite a întregi gama produselor cosmetice și a răspunde cerințelor formulate de saloanele specializate. Astfel, firma oferă în plus și ustensile profesionale precum foarfeci de filat, de tuns, de manichiură, pelerine de tuns și de vopsit, căști pentru șuvițe, bigudiuri, perii de păr, pensule de vopsit, piepteni, pile pentru manichiura, unghiere, hârtie permanent, hârtie coafură, scafe, dar și mașini de tuns sau uscătoare de păr.

Kallos, de la produse pentru îngrijire a părului la cosmetice de larg consum

Produsele cosmetice KALLOS pentru vopsirea părului sunt foarte cunoscute pe piața românească, ele fiind prezente în saloane de coafură, magazine de specialitate sau hipermarketuri. Calitatea bună a acestor produse este garantată prin testarea și selecția riguroasă a materiilor prime utilizate și prin folosirea celor mai avansate tehnologii de producere. 

Regăsești aceste produse de colorare, îngrijire și vopsire a părului aproape de tine, la standul Tordai Hair Cosmetics din Supernova. Firma Tordai Hair Cosmetics este unic importator al cosmeticelor din gama KALLOS din Ungaria, iar de la înființarea din 1999, societatea a reușit să penetreze piața la nivel național, având distribuitori în toată țara, precum și rețeaua proprie de magazine.