TEDi | Supernova Bacău | Supernova

La TEDi în Supernova Bacău găsești decorațiuni, jucării și articole pentru casă. Vino acum!

TEDi

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Telefon
Site-ul web
Categorie
Home & Deco
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Telefon
Site-ul web
Categorie
Home & Deco

Lumea TEDi te așteaptă!

Vino în magazinul TEDi din Supernova Bacău și descoperă o lume inedită de produse de calitate la prețuri incredibile!

Indiferent că ești în căutarea unor decorațiuni pentru casă, jucării pentru copii, produse de îngrijire personală sau cosmetice, la TEDi în Supernova Bacău, vei găsi exact ceea ce cauți!

De asemenea, promoțiile sunt frecvente în universul TEDi, așa că rămâi la curent cu produsele de care ești interesat! Acum ai șansa să profiți de ofertele speciale și să economisești chiar mai mult!

Urmărește colecțiile TEDi!

TEDi pune la dispoziție colecții de produse tematice, adaptate la trendurile momentului. Astfel, în magazine te poți bucura de o gamă variată de produse centrate în jurul unui concept de bază - multifuncționalitatea.

Tot de la TEDi din Supernova Bacău îți vei putea achiziționa produse tematice pentru diverse evenimente și sărbători, precum și produse sezoniere, cum ar fi decorațiuni de Halloween sau articole de plajă. Totul este adaptat constant pentru nevoile tale!

Colecțiile sunt actualizate cu regularitate și sunt disponibile pentru o perioadă limitată de timp. Prin urmare, la TEDi în Supernova Bacău nu te vei plictisi niciodată!

TEDi - un brand despre dezvoltare și performanță

De mai bine de 30 de ani, TEDi încântă viața de zi cu zi a oamenilor. Cum anume? Prin conceptul său unic de business care are ca scop principal oferirea de produse calitative la prețuri accesibile.

TEDi este o companie de retail germană, prezentă în peste 11 țări europene. Cele 2300 de magazine ale brandului se angajează să ofere clienților săi o experiență de cumpărături ușoară și confortabilă, prin găzduirea unei game variate de produse premium.

Într-o piață fluctuantă, conceptul de business TEDi a rămas neschimbat, chiar dacă a trebuit să se confrunte cu provocări diverse. Astfel, retailerul se concentrează pe oferirea de produse calitative la prețuri avantajoase într-un mediu de cumpărare prietenos și relaxat.

Conceptul de business TEDi are la bază o întreagă experiență de cumpărare. Magazinele Tedi au fost create pentru a fi spații deschise în care tu poți găsi rapid tot ceea ce cauți. Compania are o viziune simplă, dar puternică: să ofere produse variate și interesante pentru toți clienții, indiferent de bugetul pe care îl au.