Inmedio | Supernova Bacău | Supernova

Ia-ți o binemeritată pauză de relaxare și vino la magazinul Inmedio din Supernova Bacău!

Inmedio

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi

Inmedio, magazinul ideal pentru o pauză de relaxare

Fie că ești în pauza de masă sau vrei să te relaxezi puțin după o tură de shopping, magazinul Inmedio din Supernova Bacău este alegerea ideală pentru a te bucura de un smoothie de fructe, o cafea sau ceva dulce. Aruncă o privire spre raftul cu noile apariții literare de pe piață și poate îți vei găsi aici următorul roman preferat! De asemenea, și micuțul tău se poate bucura din plin de experiența acestui magazin, având la dispoziție multiple opțiuni de jucării sau cărți special concepute pentru copii. 

Folosește-ți timpul eficient la Inmedio

Mai mult decât atât, dacă ești pe fugă și vrei să achiziționezi un mic suvenir pentru cineva drag, la magazinul Inmedio din Supernova Bacău vei găsi și o selecție de brelocuri personalizate, pungi de cadouri cu un design atractiv care să le aducă un zâmbet pe buze prietenilor tăi. Nu uita nici de gama variată de reviste din domenii precum: modă, călătorii, gastronomie, design interior, psihologie sau divertisment, care reprezintă o ocazie excelentă pentru a descoperi lucruri noi. 

Vino la magazinul Inmedio din Supernova Bacău dacă vrei să îți reîncarci cartela telefonică, să îți plătești facturile, să cumperi bilete la diverse evenimente sau să achiziționezi bilete pentru loteria națională. Mai mult decât atât, tot aici vei găsi și multiple opțiuni de snackuri, băuturi calde și reci, o selecție variată de ziare, cărți și reviste sau diverse cadouri pentru oamenii dragi din viața ta.

Cultivă-ți hobby-urile la Inmedio

Dacă ești un fan împătimit al unei anumite serii de romane sau revista preferată se găsește greu la chioșcurile obișnuite, există șanse mari ca acestea să se afle în catalogul de produse disponibile la Inmedio din Supernova Bacău. Pasionații de integrame vor găsi aici zeci de opțiuni pentru a-și exersa abilitățile, iar copiii se vor putea bucura de cărți de colorat sau de activități, utile pentru școală și acasă. 

Vino la Inmedio din Supernova Bacău, iar pauza ta de relaxare se va dovedi mai plăcută ca niciodată!

Economisește timp și energie la Inmedio

Inmedio este unul dintre cele mai cunoscute branduri din portofoliul Lagardere Travel Retail România. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul de presă și convenience, Inmedio te așteaptă cu o largă varietate de produse și servicii. 
Fiind un lider național pentru segmentul News&Convenience, lanțul de magazine se distinge prin identitatea vizuală specifică și suprafața spațioasă de vânzări, care te ajută să găsești repede produsele de care ai nevoie.

Inmedio este și magazinul unde poți rezolva rapid mai multe probleme, fie că e vorba despre reîncărcarea cartelei telefonice, plata facturilor sau cumpărarea biletelor la acele evenimente la care de-abia aștepți să ajungi, fie că e vorba despre concerte, evenimente culturale sau altceva. Practic, Inmedio este soluția pentru o mulțime de nevoi pe care poți să le îndeplinești, simplu și rapid, în același loc.