PEPCO | Supernova Bacău | Supernova

Produse pentru casă și îmbrăcăminte pentru întreaga familie? Le găsești la Pepco în Supernova Bacău.

PEPCO

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion Home & Deco
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion Home & Deco

Descoperă universul Pepco!

Bine ai venit la Pepco, locul unde găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți actualiza garderoba și a-ți decora casa! La Pepco, găsești o gamă variată de produse la prețuri accesibile, astfel încât oricine se poate bucura de cele mai noi tendințe. În magazinul Pepco din Supernova Bacău vei găsi, așadar, variante noi, pe care să le integrezi în ținute fresh, moderne, dar în același timp confortabile

Cei care sunt în căutarea hainelor moderne și confortabile pot găsi o selecție variată de articole de îmbrăcăminte pentru toate gusturile și stilurile. De la tricouri și bluze, la încălțăminte și accesorii, la Pepco vei găsi tot ce îți trebuie pentru reinventarea garderobei.

Iar pentru cei care doresc să-și redecoreze casa, opțiuni inedite îi așteaptă în magazin. De la perne și pături, draperii și prosoape, la lumânări și accesorii pentru bucătărie, colecția Pepco de home decor este în pas cu tendințele.

Compania își actualizează periodic selecția de produse, pentru a se asigura că propunerile sale rămân actuale și atractive pentru clienți.

Hai la Supernova Bacău și prinde ofertele Pepco!

Dacă ești în căutarea unor oferte fantastice la haine și accesorii de calitate sau produse pentru casă, vino să vizitezi Pepco în Supernova Bacău! Aici vei găsi o selecție impresionantă de produse la prețuri pentru toate buzunarele.

PEPCO – descoperă calitatea, bucură-te de preț

PEPCO este unul dintre cele mai cunoscute și dinamice lanțuri de retail din Europa, care oferă îmbrăcăminte pentru adulți și copii, dar și bunuri de uz casnic sau produse decorative pentru interior.

În prezent Pepco însumează peste 3000 de magazine, distribuite în țări precum: Polonia, România, Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croația, Serbia, Lituania, Letonia, Estonia, Bulgaria, Italia, Spania, Austria.

Misiunea PEPCO este de a le asigura clienților accesul facil la toate produsele de care au nevoie sau pe care le doresc în viața de zi cu zi, pentru a-și îmbrăca familia, dar și pentru a-și îngriji și decora locuințele, la prețuri mici, în fiecare zi.