Banca Transilvania | Supernova Bacău | Supernova

Vino să faci banking adevărat la BT Supernova Bacău!

Banca Transilvania

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 17:00
Marţi 09:00 - 17:00
Miercuri 09:00 - 17:00
Joi 09:00 - 17:00
Vineri 09:00 - 17:00
Sâmbătă Închis
Duminică Închis
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi

Vino să-ți alegi soluția preferată de plăți digitale la BT, în Supernova Bacău 

BT PayApple Pay sau Neo BT, care este soluția ta de plată digitală?

Ca să ai prioritate și să rezolvi rapid tot ce ai de discutat, dar și să ai acces la una din soluțiile de plată digitale, programează-te online la Banca Transilvania din Supernova Bacău și vei putea folosi imediat noul tău ceas sau noua ta brățară, pe post de card bancar sau plată contactless. 

Colecția BT Pay este o aplicație care include plăți contactless pentru persoane fizice, pentru care nu este nevoie să te deplasezi la bancă. Poți opta însă și pentru un ceas sau o brățară digitală, pe care le poți achiziționa dintr-una din sucursalele băncii, de exemplu Banca Transilvania din Supernova Bacău.

Brățara de plată BT funcționează ca un card bancar, în deplină siguranță, fără a fi nevoie de PIN pentru plăți mai mici de 100 de lei. Cumpărăturile merg…ceas cu soluțiile de plată digitale de la BT Pay, cum este brățara contactless! 

Pentru cei pasionați de a avea la îndemână, în orice moment, cele mai noi tehnologii, dar care apreciază în același timp stilul și eleganța, Banca Transilvania le pune la dispoziție o modalitate de plăți unică în România, simplă și elegantă, de plăți în țară și străinătate. BT face echipă cu Mondaine, un renumit brand elvețian de ceasuri, pentru plăți rapide folosind ceasul digital cu ajutorul tehnologiei contactless încorporate. 

Plăți rapide, în deplină siguranță pentru clienții BT, cei care sunt exact ca noi: îndrăzneți, pasionați și care îmbrățișează noul, cei care se adaptează trendurilor și mai mult, sunt pasionați de a crea tendințe!

BT 24 sau Neo BT, care este aplicația ta preferată de Internet Banking?

Prin BT24 ai mereu acces la datele contului tău bancar, situația soldurilor sau a fondurilor de investiții. Soluția Neo BT este pentru cei open-minded, cool și îndrăzneți, și mai ales pasionați de nou. Noua aplicație poate fi descărcată din Google Play, App Store sau App Gallery. 

Alte soluții sau aplicații digitale ale BT includ Neo Radar, prietenul tău financiar, sau Neo Family, ca să nu fii tu nevoit să uiți când ai de făcut plăți. Cu BT Visual Help vezi rapid detaliile contului tău, atât pentru cel personal cât și pentru cel de firmă. 

Vrei să scapi de griji când ești în vacanță? Neo Travel este în orice moment partenerul tău de călătorie, gata să te ajute să schimbi bani, avionul la nevoie, dar mai ales impresii și gânduri din vacanță, astfel încât să poți să te relaxezi și să-ți schimbi starea…în bine! Ai uitat de vigneta de drum? Nici o grijă, Neo Travel este alături de tine în orice moment, pentru orice fel de plăți ai nevoie.

Vino la Banca Transilvania Supernova Bacău pentru a te conecta la o stare de spirit cu totul nouă!

Banca Transilvania = inovație

Istoria Băncii Transilvania a început la Cluj-Napoca în 1994, la inițiativa unui grup de oameni de afaceri. Ideea a fost de a crea o bancă locală, un brand reprezentativ pentru Cluj. Spiritul antreprenorial al fondatorilor săi a condus la consolidarea poziției BT, inițial la Cluj și mai târziu la nivel regional și național. 

Activitatea băncii este organizată pe trei linii principale de activitate: Corporate, IMM-uri și Retail, care sunt abordate pe trei sectoare diferite.

Peste un sfert de secol de inovație au condus la ceea ce este Banca Transilvania azi: activități posibile 100% online, soluții de plată digitale, fonduri de economii sau credite de nevoi personale, credite pentru afaceri mici, sectoare și divizii specializate (Agribusiness, Divizia pentru medici); servicii de top pentru clienții premium, aplicații cool, prietenoase pentru pasionații de nou și early adopters.

BT este banca oamenilor întreprinzători, pentru care soluțiile oferite sunt mereu la îndemâna utilizatorului. BT este Banca celor open-minded, deschiși permanent spre nou, a celor cu viziune și cei care dau tonul, a trendsetterilor deschizători de drumuri!