Gabb | Supernova Bacău | Supernova

Vino la standul Gabbes Mag din Supernova Bacău pentru accesorii și parfumuri de calitate!

Gabb

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion

Gabbes Mag, accesorii moderne și de calitate 

La standul Gabbes Mag din Supernova Bacău vei găsi accesorii moderne și genți cu design deosebit care să îți pună ținutele în evidență. Doamnele se pot bucura de larga varietate în ceea ce privește portofelele, curele elegante, mănușile, dar și când vine vorba despre bijuterii, parfumuri sau eșarfe de calitate. Domnii au la dispoziție o multitudine de alegeri în materie de portofele, curele, borsete, serviete sau parfumuri. 

Vino împreună cu partenerul sau partenera și oferiți-vă un binemeritat refresh, astfel încât să deveniți cele mai bune versiuni ale voastre! Standul Gabbes Mag din Supernova Bacău ține mereu pasul cu ultimele apariții, aducând pe stoc produse de sezon precum papuceii de casă tradiționali și îmblăniți. Majoritatea accesoriilor sunt realizate din piele naturală de înaltă calitate, însă ai la dispoziție și produse din piele ecologică.  

Fii gata pentru evenimentele speciale din viața ta!

Te pregătești să participi la un eveniment special și vrei să ai o ținută impecabilă în cele mai mici detalii? Gabbes Mag din Supernova Bacău ține cont de aceste nevoi și îți oferă o gamă variată de bijuterii elegante din care poți alege, astfel încât să fii strălucitoare! Apelează cu încredere la personalul standului din Supernova Bacău pentru consiliere în ceea ce privește asortarea accesoriilor cu ținutele tale și nu uita că detaliile pot face diferența!

Același lucru se aplică și ținutelor casual, care pot fi asortate cu un rucsac de damă în diverse nuanțe și dimensiuni sau o eșarfă care să te protejeze de vânt atunci când vrei să pleci la plimbare. Tot la standul Gabbes Mag din Supernova Bacău găsești și cadourile ideale pentru cei dragi, fie că acestea sunt sub forma unui portofel sau a altor accesorii calitative. Mai mult, ai la dispoziție pungi de cadou în modele vesele, astfel încât să ai totul gata pregătit!

Alege parfumul care te reprezintă!

Atât doamnele, cât și domnii se pot bucura de parfumurile marca Bargello comercializate la standul Gabbes Mag din Supernova Bacău. Parfumul este unul dintre cele mai importante accesorii pe care le poți purta, așa că vino să descoperi aroma preferată și să te bucuri de amprenta înmiresmată pe care acesta o lasă pe piele. 

Te așteptăm la standul Gabbes Mag din Supernova Bacău cu tot ce ai nevoie în materie de accesorii moderne!