ROBEST | Supernova Bacău | Supernova

La standul Robest din Supernova Bacău vei găsi telefoane de ultimă generație, cartele prepaid și accesorii de calitate!

ROBEST

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, electrocasnice, IT şi telecom
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, electrocasnice, IT şi telecom

Personalizează-ți smartphone-ul sau tableta la Robest!

La standul RobestShop din Supernova Bacău ai la dispoziție o varietate largă de huse pentru telefon sau tabletă, toate beneficiind de o garanție între 1 și 48 de luni. Fie că preferi husele clasice, într-o singură nuanță, realizate din silicon sau plastic sau îți dorești ca device-ul tău să iasă în evidență printr-o carcasă cu imprimeuri florale, toate aceste opțiuni îți stau la dispoziție la prețuri avantajoase și oferind protecție de lungă durată. 

Tot la standul Robest din Supernova Bacău vei găsi și folii de protecție pentru telefoanele marca Samsung, Apple, Huawei, Xiaomi sau Oppo, astfel încât ecranul tău să fie complet protejat împotriva zgârieturilor sau șocurilor la cădere. Alege cea mai bună opțiune pentru tine și menține-ți device-ul în stare optimă pentru a te putea bucura de acesta cât mai mult timp!

Vino să compari ultimele modele apărute pe piață sau să îți personalizezi telefonul cu o husă rezistentă, disponibilă în zeci de modele colorate. Mai mult decât atât, tot de aici poți achiziționa cartele prepaid și accesorii IT, care să îți îmbunătățească experiența din viața de zi cu zi. Fă o vizită standului din Supernova Bacău și nu ezita să soliciți asistența personalului cu experiență atunci când ai nevoie de informații suplimentare. 

Toate accesoriile de care ai nevoie pentru telefon sau tabletă

Fie că ai nevoie de un încărcător nou pentru mașină sau pentru acasă, la standul RobestShop din Supernova Bacău te așteaptă modele de ultimă generație, cu sau fără fir, cât și baterii externe ultrarezistente, astfel încât să nu îți mai faci niciodată griji cu privire la gradul de încărcare al bateriei. Nu uita nici de suporturile pentru telefoane pentru mașină sau birou, care îți vor oferi stabilitatea necesară utilizării tuturor funcțiilor cu ușurință.

Vino la standul RobestShop din Supernova Bacău pentru achiziționarea cartelelor prepaid, telefoanelor și accesoriilor mobile de ultimă generație!

RobestShop, un brand longeviv care ține mereu pasul cu tehnologia

Primul magazin RobestShop a fost deschis în anul 1999 în Craiova. În prezent, rețeaua cuprinde peste 220 de magazine în întreaga țară și o echipă de 400 de angajați care îți stau la dispoziție pentru toate informațiile necesare. Fie că vrei să îți cumperi un nou telefon și ai nevoie de îndrumare, fie că îți dorești gadget-uri de ultimă generație și diverse accesorii pentru telefonul mobil, vei găsi toate acestea în magazinul Robest.

Echipa de specialiști se asigură zilnic de faptul că vei putea alege dintr-o gamă variată de produse disponibile pe stoc, toate realizate din materiale de calitate și menite să îți ușureze viața. Mai mult decât atât, RobestShop oferă o garanție între 1 și 48 de luni la gama de huse de protecție, cabluri, încărcătoare, căști, suporturi, carduri, stickuri, boxe portabile, baterii externe și multe altele!