Bumbăcel | Supernova Bacău | Supernova

Magazinul Bumbăcel din Supernova Bacău te așteaptă cu articole vestimentare și textile pentru casă din bumbac de înaltă calitate.

Bumbăcel

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
Site-ul web
Categorie
Fashion

Îmbrăcăminte pentru întreaga familie, din bumbac bio

Îți dorești îmbrăcăminte de calitate, din materiale naturale în care să te simți confortabil? Hai la Bumbăcel! Pe lângă grija față de natură, brandul Bumbăcel promovează și importanța confortului fizic atunci când porți îmbrăcăminte de calitate. Aici vei găsi piese vestimentare casual, ce pot fi purtate în viața de zi cu zi și în care te vei simți excelent.  

La magazinul Bumbăcel din Supernova Bacău, doamnele vor găsi o gamă variată de articole vestimentare, de la tricouri polo la pantaloni lungi sau scurți, fuste, hanorace, rochii și pijamale. Aruncă o privire și asupra colecției de lenjerie intimă de înaltă calitate, care va participa la experiența unui somn odihnitor și te va face să te simți mai confortabil ca niciodată. 

Domnii se pot bucura de aceeași gamă variată de produse, de la pantaloni jogger la jachete bomber, treninguri și lenjerie intimă. 

Magazinul Bumbăcel din Supernova Bacău nu neglijează nici nevoile celor mici, oferind o selecție largă de articole pentru fete și băieți precum tricouri, rochii, salopete, treninguri sau hanorace, în funcție de vârsta acestora. 

Alege să achiziționezi produse din bumbac, un material 100% natural și non-alergen, potrivit pentru nevoile tuturor. 

Textile pentru locuință de la Bumbăcel

Nimic nu se simte mai plăcut decât atingerea unui prosop moale din bumbac sau purtarea unui halat de baie pufos. Ai nevoie de un set nou de lenjerie pentru pat sau vrei prosoape de bucătărie calitate la prețuri reduse? La magazinul Bumbăcel din Supernova Bacău vezi găsi toate aceste articole textile care să îmbunătățească experiența zilnică din propria locuință. 

Te așteptăm la Bumbăcel cu produse din bumbac bio pentru garderoba și locuința ta!

Bumbăcel, totul pentru casa și familia ta

Încă din 2013, când compania Bumbăcel a fost înființată de familia Guzun, magazinele din Iași, Bacău și București au întrecut așteptările clienților prin produse de înaltă calitate, realizate din bumbac 100%. Dacă îți dorești să te bucuri de proprietățile acestui material natural, vino împreună cu familia la magazinul Bumbăcel și cu siguranță veți pleca mulțumiți!

Motto-ul brandului, “creat de natură, purtat de oameni!” aduce în prim-plan importanța modei sustenabile, cât și a protejării propriului corp prin intermediul unui material non-alergen, care absoarbe și elimină umezeala cu ușurință. Aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru casă și garderobă: de la haine casual și comode pentru copii și adulți, la produse textile pentru locuință precum prosoapele și lenjeriile de pat.