RAIFFEISEN BANK | Supernova Bacău | Supernova

Vino la agenția Raiffeisen Bank din Supernova Bacău pentru servicii bancare de calitate!

RAIFFEISEN BANK

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 19:00
Marţi 09:00 - 19:00
Miercuri 09:00 - 19:00
Joi 09:00 - 19:00
Vineri 09:00 - 19:00
Sâmbătă 09:00 - 17:00
Duminică Închis
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi

Tot ce ai nevoie într-un singur loc

Indiferent de nevoile tale pe plan financiar, la agenția Raiffeisen Bank din Supernova Bacău vei fi întâmpinat cu înțelegere și profesionalism de către personalul specializat. Gama variată de servicii oferite te va ajuta să îți folosești timpul în mod eficient, fără drumuri suplimentare. Transferurile de bani prin Western Union pot fi accesate inclusiv online, iar conturile de cont curent pot fi administrate direct de pe telefon, din aplicația Smart Mobile. 

Te așteptăm la agenția Raiffeisen Bank din Supernova Bacău cu tot ce înseamnă asistență financiară de calitate!

Servicii de banking de calitate și ușor de accesat

Fie că ai nevoie de un credit imobiliar sau de nevoi personale, de un card de debit sau pentru cumpărături sau vrei să închei o asigurare de viață, pentru a te asigura de bunăstarea celor dragi, personalul Raiffeisen Bank din Supernova Bacău îți stă la dispoziție pentru consultanță specializată, astfel încât toate nevoile tale să fie îndeplinite, iar tu să pleci mereu mulțumit. 

Vasta experiență a specialiștilor bancari, buna cunoaștere a pieței și economiei locale și portofoliul diversificat de plasamente sau alte instrumente financiare sunt ceea ce recomandă cel mai bine serviciile oferite de Raiffeisen Bank în România.

Contul tău de economii poate fi deschis și administrat cu 0% comision, iar cu ajutorul unui pachet Flexidepozit te poți bucura de depuneri și retrageri în timpul tău, cu maxim de câștig. Vino acum la agenția Raiffeisen Bank din Supernova Bacău și descoperă toate avantajele unui cont de economii flexibil!

Raiffeisen Bank, un istoric de 25 de ani care își spune cuvântul

Prima reprezentanță Raiffeisen a apărut în România în anul 1994, transformându-se în subsidiara Raiffeisenbank în 1998. Emblema băncii reprezintă un simbol preluat de pe frontoanele caselor de la țară din Austria, unde tradiția spune că cele două bârne care încheie acoperișul trebuie să se încrucișeze pentru a oferi protecție locuitorilor. Aceasta este și premisa Raiffeisen, care vrea să protejeze membrii comunității sale de dificultățile economice prin susținerea reciprocă. 

Misiunea Raiffeisen Bank este aceea de a sprijini dezvoltarea de comunități sustenabile și prospere, de a-și ajuta clienții să își atingă potențialul maxim și de a oferi consultanță și servicii bancare ușor de folosit. Printre valorile companiei se enumeră responsabilitatea, proactivitatea și învățarea constantă pentru a se mula cât mai bine pe nevoile clienților.