ORANGE | Supernova Bacău | Supernova

Beneficiază de cele mai bune servicii de telefonie, internet si televiziune la Orange shop în Supernova.

ORANGE

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, electrocasnice, IT şi telecom
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, electrocasnice, IT şi telecom

La Orange Shop în Supernova Bacău vei găsi gamă largă de produse și servicii Orange. Aici poți să îți plătești factura Orange, să testezi cele mai noi telefoane și gadgeturi  și să profiți de cele mai bune oferte de telefonie, fibră și tv.

Printre produsele disponibile în Orange Shop în centrul comercial Supernova Bacău se numără: telefoane mobile, tablete, smartwatch-uri, accesorii și alte dispozitive. Aceste produse sunt disponibile la prețuri accesibile, astfel încât clienții să poată găsi cu ușurință cea mai bună ofertă.

În plus față de produsele de telefonie mobilă și accesorii, Orange Shop oferă și o varietate de servicii pentru clienți. Acestea includ achiziționarea și activarea de cartele prepay sau abonamente, reîncărcarea contului, transferul de credit, reparații și asistență tehnică pentru dispozitive.

Orange Shop se remarcă prin personalul său amabil și bine instruit, care este întotdeauna pregătit să ofere informații și asistență clienților. Angajații magazinului sunt disponibili pentru a oferi sfaturi și sugestii în legătură cu produsele și serviciile Orange, astfel încât clienții să ia cele mai bune decizii.

În plus, clienţii Orange au 15 euro reducere la activarea sau prelungirea abonamentelor,  pentru fiecare an petrecut în rețeaua Orange.

Orange este un brand global de telecomunicații, recunoscut pentru serviciile sale de telefonie mobilă, internet, televiziune și banking.

Brandul este asociat cu inovația, calitatea serviciilor și experiența clientului și pune accentul pe conectivitate și comunicare, oferind servicii de calitate într-o varietate de domenii, de la telefonie mobilă la tehnologii inteligente și soluții pentru afaceri. Compania își promovează serviciile cu o abordare modernă și prietenoasă, accentuând ușurința și accesibilitatea în utilizarea serviciilor.

Orange este un brand tânăr și dinamic, recunoscut pentru campaniile sale de marketing inovatoare, inclusiv sponsorizări sportive și evenimente culturale. Compania are o prezență puternică pe piața internațională, fiind prezentă în mai mult de 30 de țări din întreaga lume.