OPTIblu | Supernova Bacău | Supernova

Ochelari de soare, ochelari de vedere sau lentile de contact? La OPTIblu, în Supernova Bacău, găsești întotdeauna tot ce ai nevoie.

OPTIblu

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe

OPTIblu: Perspectivă medicală de calitate și aspect fashion la rame de ochelari și lentile le contact

Deoarece brandul înțelege nevoile și dorințele celor care poartă ochelari de vedere, ochelari de soare sau lentile de contact, fiecare persoană va putea găsi îndrumarea ideală pentru alegerea ramei potrivite, aflarea dioptriilor corecte, tipul de lentile de contact, dar și accesorii pentru fiecare dintre aceste produse. La OPTIblu din Supernova Bacău poți găsi de la soluții de întreținere și până la tocuri de ochelari, lanțuri, lavete de microfibră pentru curățare sau recipiente și huse pentru lentilele de contact.

Vei putea descoperi întreaga colecție OPTIblu în Supernova Bacău, așa că nu mai sta pe gânduri și investește în ochelarii sau lentilele de contact care îți vor îmbunătății privirea, dar și ochelarii de soare care vor proteja ochii de razele UV și de lumină puternică.

Alături de colecțiile extinse și diversificate de ochelari de vedere, ochelari de soare și lentile de contact, OPTIblu oferă servicii profesionale pentru determinarea corectă a dioptriilor, atât pentru adulți, dar și pentru copii. Tot în cadrul serviciilor oferite, vei putea face alte teste oftalmologice importante pentru a investi în cea mai bună pereche de ochelari pentru tine: de la lentile și până la aspectul ramei.

Cabinetul de optică medicală din Supernova Bacău oferă clienților aparatură modernă, precum auto-refractometru - pentru măsurarea dioptriilor, lensmetru - pentru măsurarea lentilelor, biomicroscop - pentru măsurarea fundului de ochi ce ajută la stabilirea diagnosticului pus pe retină sau pe coroidă. Programează-te la o consultație de calitate doar la OPTIblu și află toate rezultatele de care ai nevoie pentru un diagnostic corect și complet, de la determinarea acuității vizuale, la măsurarea tensiunii oculare și determinarea dioptriilor.

Consult optic profesional și servicii de calitate

OPTIblu este unul dintre principalii retaileri de optică medicală din România care oferă adulților și copiilor consult amănunțit, cu aparatură modernă și care pune la dispoziția clienților cele mai bune rezultate pentru nevoile lor. OPTIblu a luat naștere în 2004 și are în prezent peste 77 de magazine în 29 de localități la nivel național.

OPTIblu se află în topul celor mai buni retaileri medicali din România datorită medaliilor QUDAL 5 stele pentru calitate (2016-2017 si 2018-2019),  Best BUY Awards pentru magazin de optica cu cel mai bun raport calitate preț (2017-2018 si 2020-2021) și nu numai! 

Așadar, brandul excelează în domeniul opticii medicale oferind, totodată, produse cu design deosebit, estetice, rezistente și durabile în timp pentru clienți, fie acestea perechi de ochelari de soare, de vedere, lentile de contact sau accesoriile aferente.

Catalogul OPTIblu cuprinde colecții extinse de modele de rame de ochelari și lentile de la branduri de renume, precum Polaroid, Carrera, Emporio Armani, Balenciaga, Diesel, Fossil, Vogue, Venetta, Dior, Pierre Cardin, Alexander McQueen, Bvlgari, Cartier, Max Mara, Ray-Ban și multe alte firme care în fiecare sezon te vor încânta cu modele noi.