CONTAKT | Supernova Bacău | Supernova

Te așteptăm la standul Contakt din Supernova Bacău pentru cele mai cool huse și folii pentru telefoane!

CONTAKT

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, electrocasnice, IT şi telecom
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, electrocasnice, IT şi telecom

Contakt - accesorii pentru telefoane mobile și tablete

La standul Contakt din Supernova Bacău vei putea alege dintr-o largă varietate de huse și folii pentru telefon disponibile, astfel încât telefonul tău să fie protejat și să aibă aspectul pe care ți-l dorești.

Fiind o companie de top printre distribuitorii de accesorii pentru telefoane și tablete din România, brandul și-a impus pasiunea, profesionalismul și prietenia ca valori principale. Misiunea lor este aceea de a dezvolta un parteneriat pe termen lung cu fiecare client în parte, țintind spre rangul de lideri europeni în domeniul tehnologiilor dedicate dispozitivelor mobile. 

Husa potrivită pentru orice model de telefon

Fie că ai un telefon marca Samsung, Apple, Huawei, Nokia, HTC, LG, Xiaomi sau Sony, la standul Contakt din Supernova Bacău vei găsi husa potrivită fiecărui model în parte. Calitatea, designul și raportul calitate-preț excelent ridică acest brand printre favoriții utilizatorilor de telefoane mobile inteligente, iar multitudinea de opțiuni care îți stau la dispoziție te vor convinge și pe tine de acest lucru. 

De la husele speciale pentru iPhone de la branduri precum Karl Lagerfeld sau Guess, disponibile în variate modele și culori, la husele simple, transparente, care asigură același grad de protecție - toate acestea pot fi găsite la standul Contakt din Supernova Bacău la prețuri avantajoase.   

Protejează-ți telefonul cu folii de la Contakt

Dacă îți dorești să te bucuri de device-ul tău mobil o perioadă cât mai îndelungată de timp, apelează cu încredere la foliile de protecție pentru telefon de la Contakt! Indiferent de modelul telefonului, la standul Contakt din Supernova Bacău personalul te va ajuta să identifici folia potrivită pentru tine, astfel încât ecranul dispozitivului să fie protejat pe tot parcursul zilei. 

Vino la standul Contakt pentru a-ți îmbunătăți experiența de zi cu zi cu telefonul tău mobil!

Contakt – în continuă dezvoltare  

Activitatea companiei Contakt a început în anul 2002 la Timișoara, extinzându-se în prezent la un lanț de peste 200 de magazine și standuri pe întreg teritoriul României. Valorile după care se ghidează echipa acestei companii sunt pasiunea, profesionalismul și prietenia manifestată față de fiecare client.