Beraria cu Noroc | Supernova Bacău | Supernova

Vino la restaurantul Berăria cu Noroc din Supernova Bacău pentru o experiență culinară pe cinste!

Beraria cu Noroc

Ore de deschidere
Luni 10:00 - 00:00
Marţi 10:00 - 00:00
Miercuri 10:00 - 00:00
Joi 10:00 - 00:00
Vineri 10:00 - 01:00
Sâmbătă 10:00 - 01:00
Duminică 10:00 - 00:00
Ore de deschidere
Luni Închis
Marţi Închis
Miercuri Închis
Joi Închis
Vineri 10:00 - 01:00
Sâmbătă 10:00 - 00:00
Duminică Închis
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele

La Berăria cu Noroc vei găsi preparate absolut delicioase

Restaurantul Berăria cu Noroc din Supernova Bacău este locul ideal pentru a lua masa alături de prieteni, dar și pentru o întalnire de afaceri, petreceri corporate sau pentru a-ți sărbători ziua de naștere.

Poti veni aici in orice moment al zilei, fie că vrei să îți începi ziua cu un mic dejun delicios, sau dacă vrei ca la pranz să te delectezi cu preparate delicioase, căci la Berăria cu Noroc din Supernova Bacau poți opta pentru Meniul Zilei. În plus, pe durata verii, te poți relaxa alături de gașca ta de prieteni pe terasă. În plus, Beraria cu Noroc face și livrari prin intermediul partenerilor săi, Glovo și Tazz!

În meniul restaurantului vei regăsi de la supe și ciorbe, la paste, burgeri, coaste, pizza, salate, risotto, fructe de mare, preparate la grătar, la tradiționalii mititei, carnații boierești, caeafă de porc și muschiuleț de vită.

Printre specialitățile restaurantului Berăria cu Noroc din Supernova Bacău se regăsesc: Pizza Nordica, Risotto cu Fructe de Mare, Tagliatelle cu Hribi și pastă de Trufe, Platoul Berarilor sau Platoul Beraria cu Noroc, Crispy Fillets și multe altele.

Bineînteles că și deserturile fac parte din meniul restaurantului Berăria cu noroc, puteți alege o porție de papanași, clatite sau înghețată.

Berea, consumată cu moderație la Berăria cu Noroc

Berea, consumată cu moderație, face parte dintr-un stil de viață sănătos. Au apărut tot mai multe dovezi care sprijină beneficiile nutriționale ale consumului moderat de bere. Încă de la egipteni, berea era considerată un fel de remediu minune, având întrebuințări medicinale.

Servirea și degustarea berii reprezintă o artă complexă, cu o tradiție impresionantă ce s-a clădit de-a lungul timpului prin talentul maeștrilor berari, iar personalul de la Berăria cu Noroc din Supernova Bacău cunoaște toate aceste detalii.

Berăria cu Noroc un restaurant cu tradiție

Deschis în anul 2015 restaurantul Berăria cu Noroc își așteaptă clienții cu preparate extrem de gustoase: pizza, paste, risotto, fructe de mare, preparate la grătar, salate, deserturi. Indiferent dacă ești adeptul unui stil de viață sănătos, iubești mâncarea tradițională sau pe cea de proveniență italiană, la Berăria cu Noroc vei găsi ceva pe gustul tău. De asemenea, în meniul restaurantului vei regăsi numeroase tipuri de bere, printre care și beri artizanale dar și cocktailuri, băuturi răcoritoare, vinuri de la crame renumite și o gamă variată de băuturi pe bază de cafea.