Servicii

Parcare subterană gratuită cu 725 de locuri

Centrul Comercial Supernova Bacău îți oferă o parcare subterană modernă și sigură, cu o capacitate totală de 725 de locuri. Parcarea este gratuită și este disponibilă clienților noștri pe toată durata programului de funcționare al centrului comercial.

Astfel, poți veni cu mașina în centrul nostru comercial fără să îți faci griji cu privire la parcarea mașinii tale sau costurile asociate acesteia.

Servicii bancare și financiare rapide și convenabile

În centrul comercial Supernova Bacău, vizitatorii vor găsi două ATM-uri pentru eliberarea de numerar: BCR și Euronet. Utilizarea acestor automate este simplă și rapidă, iar vizitatorii pot efectua tranzacții în orice moment al zilei.

În plus, în cadrul centrului comercial Supernova Bacău există și două locații de schimb valutar, Credit Amanet și Avangard. Personalul amabil și bine instruit din aceste locații de schimb valutar oferă suport și asistență clienților, asigurându-se că aceștia primesc cele mai bune servicii.

La Supernova Bacău găsești și un terminal Zebra Pay - soluția modernă și inovatoare pentru plata facturilor și efectuarea de tranzacții financiare. Clienții Zebra Pay pot să efectueze o varietate de tranzacții, inclusiv plata facturilor de utilități, achiziționarea de bilete la evenimente și spectacole, reîncărcarea cartelelor preplătite și multe altele.

Spălătorie auto

Spălătoria auto situată în parcarea subterană a centrului comercial Supernova Bacău oferă servicii de înaltă calitate pentru curățarea și îngrijirea mașinii tale. Aceasta este o opțiune convenabilă pentru clienții care doresc să își spele mașina în timp ce fac cumpărături sau se relaxează în centrul comercial.

Spălătoria auto dispune de utilaje de ultimă generație și de produse de curățare profesionale, care garantează un rezultat impecabil și o îngrijire corespunzătoare a mașinii tale.