SALOFARM | Supernova Bacău | Supernova

În farmacia Salofarm din Supernova Bacău vei găsi servicii medicale de înaltă calitate și o multitudine de oferte de sezon!

SALOFARM

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe

Salofarm, farmacia care te susține încă din 1991

Nu este întotdeauna ușor să găsești medicamentele de care ai nevoie sau să beneficiezi de consultanță de specialitate, însă la farmacia Salofarm din Supernova Bacău te așteaptă o echipă de profesioniști pregătiți să îți ofere o mână de ajutor.  Această rețea farmaceutică a fost lansată în anul 1991 în sprijinul comunității băcăuane, însă între timp s-a extins și în județele și localitățile din apropiere.

Valorile care reprezintă acest lanț de farmacii sunt tradiția, profesionalismul și dedicarea, astfel că orice client care le trece pragul va avea aici parte de farmaciști cu o vastă experiență în domeniu care să îi ofere consultanță medicală. Mai mult decât atât, în farmacia Salofarm din Supernova Bacău ai la dispoziție peste 50.000 de produse din care poți alege de la peste 200 de producători diferiți. 

Medicamente cu prescripție sau produse care te ajută să ai o viață sănătoasă

Fie că ai o rețetă compensată sau gratuită, vino cu ea la farmacia Salofarm din Supernova Bacău și nu mai trebuie să îți faci griji! Aici vei găsi atât medicamente care se eliberează pe bază de prescripție medicală, cât și produse bio și organice sau dermatocosmetice, care te vor ajuta să-ți menții sănătatea. Mai mult decât atât, dacă suferi de alergii sau diverse intoleranțe vei putea găsi aici produsele alimentare de care ai nevoie la prețuri accesibile.

Profită de ofertele comerciale de sezon sau fă-ți un card de fidelitate la farmacia Salofarm din Supernova Bacău pentru a te putea bucura de reduceri la produsele pentru copii sau la medicamentele eliberate pe bază de rețetă. Vei putea beneficia și de pachete avantajoase de preț la gama variată de produse disponibile la raft, așa că nu mai ezita și vino să faci o vizită farmaciei! 

Ia o decizie sănătoasă pentru viața ta la Salofarm

Rețeaua de farmacii Salofarm este reprezentată de sloganul “o decizie sănătoasă”, menit să întărească dedicarea față de nevoile fiecărui client în parte, care va beneficia de consultanță medicală gratuită din partea farmaciștilor cu experiență. Așadar, dacă ești sportiv și nu ești sigur ce tip de produse ți se potrivesc cel mai bine, nu ezita să te consulți cu personalul Salofarm din Supernova Bacău. Același lucru se aplică și celor aflați în căutarea dispozitivelor medicale de înaltă calitate sau produselor fito-terapeutice.

La farmacia Salofarm din Supernova Bacău vei găsi tot ce ai nevoie pentru menținerea sănătății tale!