City Gym | Supernova Bacău | Supernova

Ia-ți echipamentul sportiv și vino la City Gym în Supernova Bacău! E timpul pentru un antrenament.

City Gym

Ore de deschidere
Luni 07:30 - 22:00
Marţi 07:30 - 22:00
Miercuri 07:30 - 22:00
Joi 07:30 - 22:00
Vineri 07:30 - 22:00
Sâmbătă 09:00 - 17:00
Duminică 09:00 - 17:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sport
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sport

Un stil de viață sănătos cu City Gym

Bine ai venit la City Gym Bacău, locul perfect pentru a-ți îndeplini obiectivele de sănătate și fitness! Echipa de profesioniști este gata să te ajute în procesul de obținere a rezultatelor mult visate.

Cu echipamente de ultimă generație, o gamă variată de clase și proceduri particularizate, te vei bucura de eficiență, productivitate și confort. Experții City Gym din Supernova Bacău sunt gata să-ți ofere sfaturi utile și informații detaliate despre ceea ce presupune procesul de transformare.

În plus, City Gym din Supernova Bacău îți oferă și servicii de întreținere corporală. Tratamentele de remodelare corporală sunt potrivite pentru recuperarea după antrenamentele intense. Astfel, vei reuși să ajungi acolo unde ți-ai propus și să obții un aspect de invidiat.

Detaliile fac întotdeauna diferența

Dacă îți dorești să îți îmbunătățești stilul de viață, City Gym din centrul comercial Supernova Bacău este locul ideal pentru tine!

Iată câteva dintre facilitățile CityGym:

  • Echipament de ultimă generație

La City Gym Bacău vei găsi aparate de ultimă generație, de la greutăți și benzi de alergare, până la biciclete și stații de antrenament multifuncționale. Dispozitivele de înaltă calitate îți vor asigura o experiență completă de fitness.

  • Antrenamente personalizate

Indiferent de nivelul la care te afli, poți opta pentru programe personalizate, oferite de antrenorii personali de la City Gym din Supernova Bacău. Astfel, poți urma un program de antrenament personalizat, adaptat nevoilor și dorințelor tale. Totodată, te poți înscrie la clase de grup, cum ar fi pilates, yoga, cycling și multe altele - ceea ce îți va oferi un plus de relaxare.

  • Personal prietenos

La City Gym vei întâlni o echipă de oameni relaxată, care îți va sta la dispoziție pentru a te simți confortabil în timpul antrenamentelor.

  • Oferte speciale

City Gym din Supernova Bacău îți pune la dispoziție o varietate de oferte și promoții, astfel încât să te poți bucura de antrenamentele tale preferate la prețuri accesibile. De asemenea, membrii clubului pot beneficia de un pachet mai vast de servicii, care include masaj și tratamente corporale.

City Gym - antrenamente de fitness la cel mai inalt nivel

City Gym este o rețea de fitness care oferă servicii de înaltă calitate pentru toți cei care își doresc un stil de viață sănătos. Fie că ești începător sau avansat, City Gym are toate instrumentele necesare pentru a te ajuta să atingi cea mai bună formă.

City Gym nu este un simplu centru de fitness, ci o întreagă experiență care ridică ștacheta în industrie. Este un club modern, cu dotări premium, adaptat noutăților din domeniul sănătății.

Transformă-ți corpul și bucură-te de avantajele tehnologiei de ultimă generație! Descoperă cele mai performante aparate de remodelare corporală din industrie, Eximia, LPG, Xsculpt - disponibile acum la City Gym din Supernova Bacău!

Depășește-ți limitele cu experiența City Gym și bucură-te de o siluetă de invidiat!