Black Velvet | Supernova Bacău | Supernova

Vino la standul Synchronize Distribution din Supernova Bacău, unde vei găsi bijuterii și alte accesorii de calitate pentru femei și bărbați!

Black Velvet

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion

La Synchronize Distribution găsești peste 10.000 de produse disponibile

Societatea S.C. Synchronize Distribution S.R.L a fost fondată în anul 2009 în Focșani, cu capital 100% românesc. În prezent are cinci magazine fizice deschise în centre comerciale mari din țară și un magazin online unde vei putea alege din peste 10.000 de produse din categorii precum, genți, portofele, bijuterii și curele. 

Marca Black Velvet, care stă sub egida acestei companii, poate fi găsită la standul din Supernova Bacău cu bijuterii pentru damă și bărbați, genți, borsete, portofele, curele și multe altele.  

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru cineva drag sau vrei să îți reîmprospătezi garderoba cu accesorii de calitate, Synchronize Distribution din Supernova Bacău este alegerea potrivită pentru tine! Fiecare bijuterie comercializată sub denumirea brandului Black Velvet vine însoțită de un certificat de garanție și conformitate. Pentru comenzile online, acestea sunt livrate împachetate în cutii de cadou, indiferent dacă vrei să oferi această bucurie altcuiva sau ție însuți.

Bijuterii din argint 925 sau din inox, rodiate și aurite

Fie că urmează să participi la un eveniment special și vrei să strălucești sau că ai nevoie de noi elemente deosebite în cutia ta de bijuterii, standul Synchronize Distribution din Supernova Bacău te așteaptă cu accesorii speciale din care poți alege. 

Vino să descoperi seturile de cercei și pandantive în nuanțe și forme variate! Bijuteriile din argint 925 sunt verificate și marcate cu sigla BNR de către personalul specializat din cadrul ANPC-ului. 

Astfel, poți achiziționa bijuterii 100% calitative la prețuri accesibile, fie că e vorba despre brățări, lanțuri, broșe, inele sau coliere. Brățările din inox sunt perfecte în orice ținută de zi și îi poți face cadou un model identic partenerului sau partenerei, astfel încât să vă asortați întotdeauna. Hai la standul Synchronize Distribution din Supernova Bacău și cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău!

Alege pandantivul care te definește cel mai bine

Știai că fiecare model de pandantiv are propria sa semnificație? Oferă-ți în dar un set de cercei cu pandantiv în formă de coroană pentru a pune în evidență prințesa din tine sau un set în formă de rubine, dacă aceasta este piatra ta prețioasă norocoasă. Cu siguranță aceste bijuterii vor aduce un plus de valoare ținutelor tale elegante și îți vor avantaja trăsăturile naturale. 

Doar la standul Synchronize Distribution din Supernova Bacău găsești bijuteriile strălucitoare de care ai nevoie!