CCC | Supernova Bacău | Supernova

La magazinul CCC din Supernova Bacău vei găsi încălțăminte de calitate și accesorii pentru toți membrii familiei!

CCC

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion

Găsește-ți pantofii ideali la CCC!

Fie că e vorba despre sandale cu sau fără toc, mocasini, pantofi eleganți sau ghete, la magazinul CCC din Supernova Bacău vei găsi toate tipurile de încălțăminte care te interesează în funcție de nevoile tale. Personalul magazinului îți va sta la dispoziție cu sfaturi și recomandări, astfel încât să îți găsești perechea ideală de pantofi aici. 

Pe lângă încălțămintea din piele naturală, în oferta CCC intră și sneakerși de la branduri apreciate precum Skechers, New Balance sau Puma, astfel încât confortul picioarelor tale să fie pe primul loc în timpul practicării sporturilor preferate. 

Colecția de genți de damă te așteaptă la magazinul CCC din Supernova Bacău cu modele viu colorate sau foarte elegante, în diverse dimensiuni și realizate din materiale rezistente. Tot aici vei găsi și curele sau accesorii pentru încălțăminte precum șireturi, tălpici sau produse pentru îngrijirea pantofilor.  

Eleganță și rafinament pentru bărbați cu stil

Bărbații vor putea găsi în magazinul CCC din Supernova Bacău încălțămintea ideală pentru costume elegante, care să le pună în evidență bunul gust și rafinamentul. Alege-ți modelul și nuanța preferată și vei vedea impactul pe care încălțămintea îl are asupra ținutelor tale. Gama variată de încălțăminte sport cuprinde produse de la branduri precum Bugatti și Lanetti, astfel încât să ai multiple opțiuni la îndemână.

Te așteptăm în magazinul CCC din Supernova Bacău, unde vei găsi încălțămintea ideală pentru tine!

CCC, un un brand internațional de succes

Magazinul CCC comercializează produse de la branduri precum Gino Rossi, Badura, Lasocki, Jenny Fairy, Gino Lanetti, Nelli Blu sau Sprandi. Având peste 80 de magazine fizice în România și peste 990 de magazine în 29 de țări europene, acest brand deține chiar și propria fabrică pentru realizarea de încălțăminte din piele de înaltă calitate.

Indiferent de sezonul în care ne aflăm, doamnele se pot bucura de genți din piele sau rucsacuri în tendințe, cât și de cele mai comode încălțări în nuanțe variate. Domnii își pot completa garderoba cu pantofi din piele, portofele sau încălțăminte sport pentru activitățile zilnice, iar cei mici se pot bucura de pantofi casual cu diverse imprimeuri, astfel încât să se poată mișca liberi la școală sau în vacanță.