Fornetti | Supernova Bacău | Supernova

Vino la Fornetti în Supernova Bacău și bucură-te de gustul celor mai delicioase produse de patiserie!

Fornetti

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele

Produse Fornetti pentru toate gusturile

Fiind un brand cunoscut și apreciat atât în România, cât și în Ungaria și Bulgaria, Fornetti a devenit un puternic lider de piață, cucerind inimile tuturor consumatorilor. Produsele comercializate de Fornetti în Supernova Bacău sunt potrivite oricărui gust sau preferință, din ofertă făcând parte atât gustări dulci, cât și sărate, numai bune pentru pauza de prânz. 

Fie că ți-e poftă de o felie de pizza sau vrei să îți satisfaci pofta de mâncare cu o gogoașă sau un ștrudel, la Fornetti găsești diverse sortimente delicioase. Merdenele cu telemea, batoane sau melci cu cașcaval, hotdogi sau clasicele brânzoaice - toate te așteaptă în Supernova Bacău atunci când vrei să iei o pauză de relaxare după cumpărături. Pentru că brandul pune accent asupra alimentației sănătoase, de-a lungul timpului, margarina tradițională a fost înlocuită cu margarina slabă în transacizi grași, iar utilizarea sării și zahărului este constant optimizată.

O pauză de relaxare cu ceva dulce de la Fornetti

Selecția de produse de patiserie dulci cuprinde variante mini cu mere, vișine, caise sau prune, dar și ciocolată sau brânză dulce. Pe lângă acestea, la magazinul Fornetti din Supernova Bacău vei regăsi și clasicele pogăcele cu cașcaval, care reprezintă primul produs comercializat de brandul Fornetti în Ungaria. Acordă-ți o binemeritată pauză de relaxare și bucură-te de sortimentele alese și proaspăt scoase din cuptor.

Fornetti din Supernova Bacău te așteaptă cu gustări dulci și sărate, potrivite tuturor preferințelor.

Fornetti, un brand longeviv care încântă pe toată lumea

Brandul Fornetti este recunoscut și apreciat pe plan internațional, în țări precum Ungaria, Bulgaria, dar și în zona central-estică a Europei. Mai mult decât atât, produsele Fornetti sunt îndrăgite și în țara noastră, datorită gustului delicios, dar și texturii, date de ingredientele atent selecționate.

De fapt, motto-ul brandului Fornetti este „calitate înainte de toate”. Pentru Fornetti, este esențial ca fiecare produs alimentar adus în atenția clienților să îndeplinească toate cerințele specifice, să fie preparat și livrat în condiții controlate și verificat în mod constant pentru a îndeplini toate exigențele de consum. 

Nu în ultimul rând, compania se asigură că alege doar materii prime de calitate înaltă, astfel că procesul de preparare a produseor Fornetti - fie că este vorba despre cele mini, despre cele la bucată sau despre produsele de panifcație - ține cont de sănătatea consumatorilor.