Telekom | Supernova Bacău | Supernova

Servicii de telefonie și internet de înaltă calitate, doar la Telekom în Supernova Bacău!

Telekom

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, electrocasnice, IT şi telecom
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, electrocasnice, IT şi telecom

Comunică rapid și eficient cu cei din jur

În magazinul Telekom din Supernova Bacău vei fi întâmpinat de personal cu experiență, care te va ajuta să găsești soluțiile optime pentru tine. 

Fie că ai nevoie de un nou telefon echipat cu beneficii nelimitate sau un abonament mobil avantajos, cu ajutorul serviciilor oferite de Telekom nu va mai trebui să îți faci niciodată griji cu privire la viteza internetului sau libertatea ta în spațiul digital. Vei beneficia de semnal 4G în toate zonele țării și, mai mult decât atât, poți obține acces nelimitat la tot ce te interesează la prețuri accesibile. 

Cu siguranță vrei să te simți aproape de cei dragi ție chiar și când sunteți la distanță. Echipa Telekom înțelege astfel de nevoi și este pregătită să îți ofere asistență în ceea ce privește portarea din alte rețele, plata facturilor electronice și soluții de securitate pentru companii. Vino la magazinul Telekom din Supernova Bacău și vei putea beneficia de o ofertă personalizată, care să îți satisfacă și cele mai mari exigențe. 

Dacă ești persoană juridică, îți poți dezvolta afacerea prin intermediul abonamentelor cu internet și minute naționale nelimitate, beneficiind totodată și de service-ul pentru telefoane dedicat clienților business. Tableta sau telefonul tău pot fi reparate într-o perioadă scurtă, atât timp cât au fost achiziționate de la Telekom și se află încă în perioada de garanție. Decodarea și actualizarea softurilor, asistența tehnică după vânzare și suportul de specialitate pentru diverse activități - toate îți pot fi oferite la magazinul din Supernova Bacău sau de la distanță.    

Clienții loiali vor fi răsplătiți la Telekom

Știai că îți poți reînnoi abonamentul printr-o ofertă personalizată propusă chiar de tine? Echipa Telekom își răsplătește clienții cu transparență, încredere și siguranță, astfel încât să te poți bucura eficient și rapid de toate facilitățile oferite. Vino în magazinul din Supernova Bacău pentru a afla mai multe detalii și a descoperi ultimele oferte de telefoane ultraperformante.

Te așteptăm la magazinul Telekom din Supernova Bacău cu oferte de telefonie mobilă irezistibile!

 

Conectează-te cu ceilalți prin Telekom

Telekom - companie de renume în industria telecomunicațiilor este subsidiară grupului Deutsche Telekom și are ca scop oferirea serviciilor de internet și telefonie de înaltă calitate tuturor clienților. 

Brandul Telekom este definit de inovație și flexibilitate, lucrând la dezvoltarea unor noi produse alături de parteneri de încredere. Este suficient să comunici nevoile tale, iar serviciile îți vor fi configurate pe măsură.