Zoomania | Supernova Bacău | Supernova

La Zoomania din Supernova Bacău găsești tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie!

Zoomania

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi

Zoomania, produse de calitate pentru animalul tău de companie

Vino la magazinul Zoomania din Supernova Bacău dacă vrei să îți răsfeți patrupedul cu hrană umedă și uscată de calitate, coșulețe pufoase și confortabile sau jucării în toate formele și culorile. De asemenea, deținătorii de pești, reptile sau păsări se vor bucura de aceeași gamă largă de produse precum acvarii, terarii sau echipamente speciale pentru confortul și bunăstarea lor.  

Accesorii de calitate pentru câinele sau pisica ta

Un ansamblu de joacă pentru pisica ta reprezintă o alternativă ideală prin care să își consume energia într-un mod constructiv, fără a produce daune mobilierului din locuință. Același lucru se aplică și stâlpului de zgâriat, special conceput pentru gheruțele jucăușe ale pisicuțelor. La Zoomania din Supernova Bacău vei găsi, de asemenea, cuști sau genți de transport în care micuții tăi prieteni să poată sta confortabil pe parcursul călătoriilor voasre.

La secțiunea pentru câini te așteaptă hăinuțe simpatice pentru patrupezi, capace de lesă cu modele viu colorate și accesorii pentru dresaj. 

Obișnuiești să pleci în călătorii cu mașina alături de prietenul tău blănos? Descoperă husele special concepute pentru animăluțele care se bucură de astfel de plimbări. Acestea sunt prevăzute cu un sistem care nu permite cățeilor să ajungă în partea din față a mașinii, protejându-i de frânele bruște și fiind fabricate dintr-un material rezistent la apă. 

Toate animalele de companie se pot bucura de produsele de la Zoomania

Dacă îți împarți locuința cu o simpatică rozătoare, oferă-i o experiență de vis prin hrana special concepută pentru iepuri, hamsteri sau porcușori de Guineea. De asemenea, tot la Zoomania din Supernova Bacău vei găsi diferite cuști sau colivii, care să se potrivească nevoilor animalelor tale de companie. Apelează la ajutorul de specialitate din partea personalului din magazin pentru a putea lua cele mai bune decizii. 

Zoomania, un brand cu peste 9000 de produse de la cei mai respectați producători ai lumii

Zoomania este una dintre cele mai extinse rețele de magazine specializate pentru animalele de companie de pe teritoriul României, portofoliul lor cuprinzând peste 12.000 de produse din care poți alege hrana, accesoriile sau produsele de uz veterinar ideale pentru micul tău prieten. Cu magazine deschise în principalele orașe ale țării, acest brand este recunoscut pentru varietatea produselor comercializate și asistența specializată pe care personalul o oferă fiecărui client în parte. 

Respectul pentru natură, inovația și grija față de clienți sunt valorile care reprezintă cel mai bine brandul Zoomania. Fie că este vorba despre hrană pentru câini, pisici, păsări, pești, broaște țestoase, iguane, șerpi, veverițe, iepuri sau hamsteri ori diferite accesorii pentru micul tău prieten, la magazinul Zoomania din Supernova găsești tot ce ai nevoie!