Altex | Supernova Bacău | Supernova

Vino la magazinul Altex din Supernova Bacău pentru ultimele inovații tehnologice!

Altex

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, electrocasnice, IT şi telecom
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, electrocasnice, IT şi telecom

Îmbunătățește-ți experiența tehnologică la Altex

În magazinul Altex din Supernova Bacău vei găsi numeroase opțiuni  în ceea ce privește telefoanele, tabletele, electrocasnicele mici și mari, televizoarele. Altex comercializează produse ce aparțin brandurilor internaționale precum Bauer, Gigabyte, Gillette, Hama, Mtx, Samsung și multe altele.

Echipa Altex îți stă la dispoziție pentru consultanță specializată în ceea ce privește gadgeturile de ultimă generație sau orice tip de dispozitiv pe care dorești să-l achiziționezi. Fie că îți dorești un nou telefon mobil sau o consolă pentru jocuri marca Xbox sau Nintendo, apelează cu încredere la personalul din magazinul Altex din Supernova Bacău și vei putea lua astfel cele mai bune decizii. 

Mai mult decât atât, tot aici vei găsi și toate articolele necesare pentru răcirea, purificarea sau încălzirea aerului din locuință. Altex oferă servicii de montaj, instalare și mentenanță pentru aparatele de aer condiționat la prețuri avantajoase. Nu uita nici de selecția de produse “smart home”, care include kit-uri de supraveghere video-audio, sisteme de alarmă și video-interfoane. Îmbunătățește-ți experiența în materie de tehnologie vizitând magazinul Altex din Supernova Bacău!

Vino la Altex în Supernova Bacău să te convingi de cele mai bune oferte de preț la produsele de care ai nevoie.

Altex, o companie longevivă și de succes

Altex, brand cu vechime pe piața românească si liderul pietei de produse electronice, electrocasnice, IT&C din Romania continuă să le ofere clienților atât cel mai bun raport calitate-preț la o gamă variată de produse, cât și soluții de finanțare prin intermediul Credex.

Misiunea Altex este să le ofere clienţilor o experienţă de shopping reală, convingătoare, care sa îi dea clientului încrederea că a facut cea mai bună investitie. Gama de produse Altex este atent gandită, iar principalele criterii de selecţie a produselor sunt calitatea şi performanţa acestora.