Didona | Supernova Bacău | Supernova

La Didona în Supernova Bacău găsești produse cosmetice, accesorii, ceasuri și bijuterii.

Didona

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
Categorie
Sănătate şi frumuseţe
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
Categorie
Sănătate şi frumuseţe

Produse de îngrijire personală și cadouri, toate intr-un singur loc

Magazinul Didona din Supernova Bacău te așteaptă cu toate produsele de care ai nevoie în rutina ta zilnică de frumuseţe, dar și cu produse pe care le poți achiziționa pentru a le face cadou celor dragi. Vei gasi aici produse cosmetice şi de machiaj, produse pentru îngrijirea părului, ustensile și accesorii pentru manichiură, dar şi ceasuri şi bijuterii.

Dacă ești în căutare de produse pentru îngrijirea pielii sau produse de machiaj, magazinul Didona din Supernova Bacău are în ofertă o gamă variată de produse de la  L’oreal Paris, Maybelline, Catrice, Eveline și multe altele. De asemenea vei găsi aici o gama variată de produse profesionale pentru unghii, de la branduri cunoscute precum: Golden Rose, Eveline, Oranjollie, B Nails și multe altele.

Didona îți oferă soluții complete și pentru îngrijirea părului, inclusiv șampoane, balsamuri, măști și uleiuri, astfel încât părul tău să arate strălucitor și sănătos.

În plus, pentru că stim că vrei să oferi cele mai frumoase cadouri persoanelor dragi, de aici poti achiziționa ceasuri la brandurile Daniel Klein, CASIO, Sergio Tacchini, Q&Q, dar și bijuterii din argint cu aur de 8 karate și aur de 8 karate cu diamante.

În magazinul Didona vei găsi o gama largă de produse cosmetice de înaltă calitate cu ajutorul cărora îți vei pune în evidență fumusețea naturală. În plus, de aici vei putea achiziționa cadouri deosebite pentru persoanele dragi. Echipa de specialiști te așteaptă cu brațele deschise și cu cele mai bune recomandări de produse.