Ambianta | Supernova Bacău | Supernova

Hai și tu în magazinul Ambianţa din Supernova Bacău să îți alegi mobilierul perfect pentru locuința ta!

Ambianta

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Home & Deco
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Home & Deco

Ambianța, cel mai important aspect al locuinței

Mobila realizată personalizat, după gusturile și stilul de design preferat al locatarilor, va face dintr-un simplu spațiu de locuit cel mai plăcut loc de petrecere a timpului pentru întreaga familie.

Îți dorești în bucătărie un colțar de lemn, de unde să poți să servești masa sau să îți inviți seara prietenii la un pahar de vin? Sau visezi la un model de mobilă de bucătărie ușor de întreținut, cu suficiente spații de depozitare, care să-ți bucure privirea când te afli aici?

Indiferent de dimensiunile camerelor din locuință, un mobilier modular precum cel de la Ambianţa din Supernova Bacău te va ajuta să satisfaci cele mai ridicate exigențe de design, de depozitare sau de igienă. Mai mult, cu ajutorul unor astfel de piese interschimbabile poți personaliza oricând fiecare încăpere, în funcție de gusturile de moment!

Hai și tu la Ambianţa din Supernova Bacău să îți alegi mobilierul perfect pentru locuința ta!

Regăsești Ambianța în Supernova Bacău

În timp ce magazinele partenere se regăsesc pe tot teritoriul țării și produsele și seturile de mobilier pot fi comandate și configurate online, Ambianța din Supernova Bacău este aproape de tine pentru a te ajuta cu cele mai utile informații privind designul potrivit, dar și customizarea mobilierului în funcție de spațiul avut la dispoziție sau de preferințele de culoare! 

Astfel te vei putea bucura nu doar de un set nou de mobilier, personalizat după gusturile tale, ci vei putea achiziționa din același loc și saltele, colțare sau mese de bucătărie. 

În plus, la Ambianța vei primi o garanție pe un termen de exploatare de 3 ani la toată mobila, și 5 ani la saltele, iar toate produsele sunt prevăzute cu certificate de conformitate.

Te așteptăm în Ambianța din Supernova Bacău pentru a-ți crea și configura cele mai frumoase piese de mobilier modular pentru casa ta!

Mobilier modular pentru casa ta, oferit de Ambianța 

Cum ar fi să îți configurezi singur bucătăria, după propriile preferințe, folosind mobilier modular, în culorile și dimensiunile dorite de tine? Acest lucru este posibil cu ajutorul configuratorului 3D Ambianța, care îți permite atât să configurezi zona bucătăriei, cât și să alegi modelul de mobilă preferat sau să aranjezi modulele după bunul plac.

Ambianța este o companie înființată în 1998, care în prezent include mai multe societăți comerciale din România, Moldova și Marea Britanie. Construcția unui mobilier "Ambianţa" permite cumpărătorilor să asambleze ușor orice set de mobilă, atât unele pentru bucătării, cât și pentru dormitoare, holuri sau livinguri.

Producătorii au fost și sunt inspirați de experiență, dar și de tendințele actuale din domeniul designului interior sau de solicitările venite din partea clienților, pentru a pune la dispoziție o gamă largă de produse de mobilier, care să înnobileze orice locuință și să încânte privirea oricui s-ar afla aici.