Timeout – Kenvelo – Lee Cooper | Supernova Bacău | Supernova

Cele mai bune colecții de haine sport doar la Kenvelo în Supernova Bacău!

Timeout – Kenvelo – Lee Cooper

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion

Kenvelo, o poveste începută în 1989

Încă de când KVL by Kenvelo și-a început povestea în Praga anului 1989, acesta a devenit brandul de modă cu cea mai rapidă expansiune în Estul Europei. În curând i s-au adăugat și brandurile Lee Cooper și Timeout pentru a completa selecția bogată de articole vestimentare casual și sport. În prezent, magazinul poate fi găsit în toate marile centre comerciale din țară și acum și în Supernova Bacău!

Vino la Timeout & Lee Cooper & Kenvelo pentru a descoperi haine și accesorii de calitate pentru femei și bărbați, în stiluri ce variază de la sport la urban freestyle. Brandul Kenvelo lansează colecții de două ori pe an, designerii producând peste 1000 de modele pe sezon, astfel încât fiecare client să își poată găsi aici articolele preferate. Te așteptăm la magazinul din Supernova Bacău cu haine confortabile și la modă pentru ea și el!

Cele mai cool ținute pentru viața de zi cu zi

La magazinul Kenvelo din Supernova Bacău găsești blugi marca Lee Cooper care să te avantajeze și în care să te poți mișca lejer pe parcursul întregii zile. Produsele marca Timeout variază de la tricouri pentru bărbați, simple sau cu imprimeuri la pantaloni de trening, bermude sau rochii de damă simple și foarte chic. Brandul KVL by Kenvelo, de unde a început totul, oferă clienților o gamă largă de produse disponibile, printre care tricouri polo pentru bărbați, cămăși lejere de damă, rochii din denim și multe altele.

La magazinul Kenvelo din Supernova Bacău îți poți crea o întreagă ținută cu articole realizate din denim de înaltă calitate sau materiale confortabile și rezistente, pentru a te putea bucura de ele o perioadă îndelungată. 

Ai nevoie de accesorii moderne care să îți desăvârșească ținuta? Aici vei găsi curele, șepci, ochelari de soare, genți sau rucsacuri încăpătoare pentru micile tale plimbări. Nu uita nici de încălțămintea marca Lee Cooper, în care se încadrează diferite modele: de la papuci pentru plajă la încălțăminte casual sau pantofi sport.

Haine și accesorii potrivite tuturor sezoanelor

Indiferent de sezonul în care ne aflăm, brandul KVL by Kenvelo ține pasul cu nevoile clienților, oferind colecții speciale pentru vară și iarnă, care includ tot ce ai nevoie. La magazinul din Supernova Bacău vei găsi costume de baie și prosoape de plajă marca Lee Cooper vara, dar și geci și jachete călduroase, pentru a-ți face iarna mai plăcută.

Te așteptăm la magazinul Kenvelo din Supernova Bacău cu articole vestimentare sport și casual de calitate!