Adamas | Supernova Bacău | Supernova

Clubul sportiv Adamas din Supernova Bacău te așteaptă cu o echipă de antrenori și instructori gata să te ghideze!

Adamas

Ore de deschidere
Luni 16:00 - 20:00
Marţi 16:00 - 20:00
Miercuri 16:00 - 20:00
Joi 16:00 - 20:00
Vineri 16:00 - 20:00
Sâmbătă 16:00 - 20:00
Duminică 16:00 - 20:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sport
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sport

Vino la Clubul Adamas din Supernova Bacău și relaxează-te prin dans

Dansul sportiv este o activitate extrem de benefică atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Copiii vor învăța să iubească frumosul, muzica, ritmul și mișcarea, dar și ce înseamnă lucrul în echipă și fairplay-ul. La Clubul Adamas din Supernova Bacău aceștia își vor putea ocupa timpul liber cu o activitate constructivă și își vor dezvolta fizicul într-un mod armonios. Dansul sportiv ajută și la cultivarea calităților artistice și a imaginației, fiind un mijloc ideal pentru înfruntarea temerilor și comunicarea nonverbală. 

Adulții își pot menține corpul sănătos la Clubul Adamas din Supernova Bacău, practicând o activitate distractivă, care are beneficii atât fizice, cât și psihice. Aici te vei putea bucura de muzică bună și dans pe ritmuri variate, iar în cazul în care vrei să faci o surpriză invitaților la un eveniment special, echipa Adamas este pregătită să te susțină pentru repetiții. Vino cu propriile idei, iar acestea vor deveni realitate alături de instructorii cu experiență!

Momente artistice de calitate cu ajutorul echipei Adamas

Indiferent de tipul de dans pe care dorești să-l vezi la evenimentul special din viața ta, dansatorii de la Clubul Adamas din Supernova Bacău abia așteaptă să își pună în evidență calitățile artistice. Contactează personalul de la Club din timp pentru a putea pregăti momentul pe care ți-l dorești!    

Clubul Adamas, experiență și pasiune în același loc

Înființat în anul 2008 la inițiativa lui Romeo Tănasă și Cameliei Ciocan, Clubul Dance Energy s-a transformat în 2012 în ceea ce este astăzi - clubul de dans Adamas. Membrii clubului participă la diverse competiții naționale și internaționale de dans sportiv, alături de o echipă din ce în ce mai mare de antrenori și instructori cu experiență în domeniu. La Clubul Adamas din Supernova sunt invitați atât copiii, cât și adulții care își doresc să facă mișcare printr-o activitate distractivă, într-o sală special amenajată pentru voie bună. 

Fiind afiliați ai Federației Române de Dans Sportiv, echipa Adamas pregătește sportivi de performanță, reușind să obțină numeroase premii la nivel național și internațional, atât în concursurile de perechi, cât și de formații.