Fumezi.com | Supernova Bacău | Supernova

La standul Fumezi.com din Supernova Bacău găsești țigări electronice și accesorii pentru acestea.

Fumezi.com

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi

Fumezi.com vine în ajutorul tuturor fumătorilor

La standul Fumezi.com din Supernova Bacău te vei putea bucura de consultanță specializată în ceea ce privește cele mai bune alegeri de țigări electronice, vape-uri sau accesoriile necesare acestora. Prima locație a fost deschisă în anul 2013, iar de atunci se află într-o continuă expansiune pentru a satisface cât mai bine nevoile clienților. Misiunea brandului Fumezi.com este aceea de a oferi o alternativă fumătorilor de țigări tradiționale printr-o gamă variată de produse ce le pot îmbunătăți considerabil calitatea vieții. 

Vino la standul Fumezi.com din Supernova Bacău pentru oferte avantajoase la țigări electronice de la producători recunoscuți internațional, tutun pentru rulat, narghilele și accesorii. Aici te poți bucura de reduceri săptămânale, pachete promoționale și produse care întrunesc cele mai înalte standarde de calitate. Încearcă mini narghileaua Elf Bar, disponibilă în zeci de modele cu arome diferite sau bucură-te de un lichid premium din gama Narcos pentru țigara ta electronică!

Kituri de începători sau pentru avansați de la Fumezi.com

Dacă te-ai hotărât să oferi o șansă țigării electronice pentru prima oară, poți apela cu încredere la kiturile de începători de la standul Fumezi.com din Supernova Bacău. În funcție de modelul preferat, acestea conțin atât un rezervor și bobinele necesare, cât și diferite moduri care permit controlul asupra cantității de vapori produse. De asemenea, kitul include și un manual de utilizare, astfel încât să te asiguri de utilizarea corectă a dispozitivului. 

Cei care vapează de mai mult timp au la dispoziție dispozitive alimentate cu baterii duble, care beneficiază de un ecran ce permite utilizarea a trei moduri diferite. Tot astfel poate fi controlată și puterea, între soft, normal și hard. Cablul de încărcare, bobinele necesare și cardul de garanție sunt incluse în kiturile pentru avansați ce pot fi găsite la standul Fumezi.com din Supernova Bacău. Apelează cu încredere la personalul cu experiență pentru a face cea mai bună alegere!

Bucură-te oricând de o mini narghilea de la Fumezi.com!

Mini narghilelele marca Elf Bar pot fi găsite la standul Fumezi.com din Supernova Bacău la prețuri promoționale, iar tu ai la dispoziție zeci de arome diferite din care îți poți alege favorita sau le poți încerca pe toate! Un singur dispozitiv poate fi utilizat până la 600 de pufuri, însă poți opta și pentru varianta reîncărcabilă cu ajutorul unui cablu tip C.

Te așteptăm la standul Fumezi.com din Supernova Bacău cu ultimele inovații în materie de vaping!