Somneo | Supernova Bacău | Supernova

Vino la magazinul Somneo din Supernova Bacău pentru a-ți îmbunătăți calitatea somnului cu cele mai confortabile saltele!

Somneo

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Home & Deco
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Home & Deco

Saltele de înaltă calitate la prețuri accesibile de la Somneo

Vino la magazinul Somneo din Supernova Bacău pentru a găsi salteaua perfectă pentru locuința ta! Ai la dispoziție nouă modele disponibile din care poți alege, printre care: saltele cu arcuri individuale, saltele cu strat de memorie, saltele cu arcuri Bonnel, saltele cu huse detașabile și saltele cu huse din stofă Knitted sau stofă Jaquard. Poți testa senzația oferită de fiecare în parte, astfel încât să iei cea mai bună decizie pentru tine. 

Dacă îți dorești salteaua ideală pentru toate sezoanele anului, aruncă o privire la modelul Somneo Bio din magazinul din Supernova Bacău. Prevăzută cu o față de iarnă pentru confort sporit și spumă de memorie, dar și cu o față de vară, care are un strat de pâslă Hard, această saltea te va ajuta să menții o poziție corectă a spatelui în timpul somnului, facilitând totodată eliminarea umidității prin stofa de tip Knitted. Cerințele ergonomice au fost îmbinate perfect cu cele de confort pentru a-ți oferi cel mai avantajos produs posibil.

Tot la magazinul Somneo din Supernova Bacău vei găsi și modelul Somneo Vis, ideal pentru un somn confortabil, sănătos și relaxant. Acesta beneficiază de o față de vară și una de iarnă, astfel încât să te bucuri de un grad ridicat de confort pe tot parcursul anului. Stratul de pâslă Soft te va ajuta să îți menții corpul într-o poziție corectă, iar banda de aerisire plasată pe laterala saltelei oferă un nivel sporit de ventilare. Toate saltele comercializate din gama Somneo vin într-o gamă variată de dimensiuni, de la 0.8x2m la 1.8x1.9m. Alege modelul și dimensiunile potrivite pentru locuința ta, iar experiența somnului va fi una cu totul nouă!

Somneo, brandul care îți va îmbunătăți calitatea somnului

Fabrica de mobilă Ambianța din Chișinău, Republica Moldova și-a început activitatea în anul 1999, producând mobilă din PAL melaminat și MDF. Brandul de saltele Somneo a apărut din dorința de a le oferi clienților o gamă variată de saltele ortopedice de înaltă calitate, care acoperă toate cerințele în materie de duritate, structură, rigiditate, înălțime, confort, dar și aspect. 

Fie că vrei o saltea de o persoană sau un topper care să îmbunătățească experiența pe care o ai deja cu salteaua ta, toate acestea pot fi găsite la magazinul Somneo.

Te așteptăm la magazinul Somneo cu produse variate pe care le poți testa astfel încât toate nevoile tale să fie îndeplinite.