Coccodrillo | Supernova Bacău | Supernova

Vino în Coccodrillo Supernova Bacău, magazinul ideal pentru a găsi cele mai moderne articole vestimentare și de încălțăminte pentru copilul tău!

Coccodrillo

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Copii
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Copii

Coccodrillo, brandul preferat de hăinuțe al celor mici

Coccodrillo este un brand adorat de cei mici și aceasta deoarece compania producătoare de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bebeluși și copii a pus mereu pe primul plan nevoia lor de vestimentație cât mai confortabilă, realizată doar din materiale naturale.

Indiferent de vârsta pe care o are, un copil școlar sau preșcolar își dorește hăinuțe confortabile și ușor de folosit atunci când pleacă în fugă la școală sau la sport.

Coccodrillo este brandul care înțelege toate aceste cerințe și necesități ale micuților, și tocmai de aceea creează haine practice, prevăzute cu sisteme facile de folosire. În colecțiile sale vei găsi de exemplu, haine cu capse, o metodă care te ajută să economisești timp și să-l obișnuiești mai ușor pe cel mic să se îmbrace și dezbrace singur, odată ce mai crește. 

Hai la Coccodrillo în Supernova Bacău să descoperi ținute comode și atractive pentru cei mici! 

Lumea Coccodrillo din Supernova Bacău este plină de culoare!

Coccodrillo îi ajută pe cei mici să se simtă special în fiecare zi. Colecțiile pe care le găsești în magazinul Coccodrillo Supernova Bacău sunt originale, prietenoase, vesele, curioase… la fel ca stările pe care un copil le experimentează într-o   zi! 

Fiecare articol vestimentar are un design unic, pentru a le oferi copiilor stil și confort zilnic! Înainte ca hainele să ajungă la cei mici, producătorii se asigură că au fost cusute perfect și finisate cu grijă și atenție la detalii. 

Mai mult, la Coccodrillo fiecare sezon aduce aproximativ 26 de colecții și ținute complete pentru copii. În plus, vei regăsi în colecțiile Coccodrillo și accesorii indispensabile în garderoba celor mici - de la șosete și ciorapi, până la mănuși și genți pentru școală. În plus vei găsi și modele variate de încălțăminte - de la papuci de casă, până la pantofi și cizme pentru iarnă. 

Lumea Coccodrillo, a hăinuțelor de zi sau pentru ocazii speciale a copiilor, este plină de culori și desene! Vino alături de copilul tău în Coccodrillo din Supernova Bacău, pentru a experimenta moda și lumea multicoloră și veselă a celor mici!

La Coccodrillo găsești haine, accesorii și încălțăminte pentru orice ocazie și pentru copii de toate vârstele 

Coccodrillo înțelege nevoia părinților de a avea acces la o gamă cât mai generoasă de produse vestimentare pentru copiii lor. Astfel, fie că ești în căutarea unui body pentru bebelușul tău de doar câteva luni, a unei rochițe pentru fetița ta sau a unui nou trening pentru băiețel, la Coccodrillo vei găsi de fiecare dată articolul vestimentar de care ai nevoie. 

Gama de piese vestimentare este foarte generoasă și cuprinde de la haine basic, simple, până la haine multicolorate sau cu imprimeuri vesele, de care cel mic se va îndrăgosti încă de când le va vedea! Articolele vestimentare sunt potrivite pentru copiii cu vârstele cuprinse între 0 luni și 13 ani.

Mai mult decât atât, colecțiile Coccodrillo cuprind și accesorii indispensabile în garderoba celor mici - de la șosete și ciorapi, până la mănuși și genți pentru școală -, precum și modele variate de încălțăminte - de la papuci pentru casă, până la pantofi și cizme de iarnă.