Pe 25 mai galeria cora Bacău devine Supernova.

Ai auzit vestea cea mare? Pe 25 mai galeria cora Bacău devine Supernova! Vino şi sărbătoreşte alături de noi! Ţi-am pregătit 4 zile pline cu evenimente pentru întreaga familie,  spectacole pentru copii şi premii instant, toate acompaniate de multă distracţie şi voie bună.

Joi, 25 mai

-De la ora 10:00, te invităm să creezi cele mai tari postări pentru reţelele sociale cu ajutorul unei platforme video 360. Vei fi martor la inovaţie, distracţie şi momente de neuitat! Tehnologia 360 capturează videoclipuri în slow & fast motion din orice unghi, iar mascotele şi personajele sunt pregătite să-ţi fie alături cu recuzita lor.

-După-amiază, începând cu ora 18:00, vino să te întâlneşti cu păpuşa gigant, oamenii oglindă şi spectaculosul personaj cu 2700 de leduri.

Vineri, 26 mai

De la ora 18:00, te aşteaptă personajele pe picioroange Moon & Sun şi roboţii gigant de la ‘Românii au Talent’.

Sâmbătă, 27 mai

-De la ora 12:00, ai ocazia să te bucuri de un super show de stand-up comedy - "Pauza de comedie" cu Gabriel Gherghe şi Edi Vacariu.

-De la ora 18:00, cei mici sunt invitaţi la un spectacol de teatru şi magie pentru copii cu "MagicAventura".

Duminică, 28 mai

-În intervalul orar 10:00-16:00, nu rata şansa de a pleca acasă cu un filmuleţ 360.

-De la ora 11:00, te invităm să participi la un super spectacol de teatru "Micul Circ", unde clovnii şi personajele principale ale spectacolului vor aduce zambete pe chipurile copiilor cu ajutorul arsenalului lor de gaguri, jonglerii, cântece şi elemente de magie.

-De la ora 12:00, te aşteaptă surprize dulci, zâne şi transformări spectaculoase la sesiunea de face-painting tematic.

În plus, nu rata şansa de a câştiga premii instant în cadrul campaniei "Super surprize la Supernova Bacău". În perioada 25-28 mai, faci cumpărături de minim 100 de lei, şi poţi câştiga premii fantastice. Vino la standul dedicat campaniei, între orele 10:00-13:00 sau 17:00-20:00, cu bonul de cumpărături din ziua în care ai efectuat cumpărăturile şi ai şansa de a câştiga unul dintre cele 700 de premii instant.

Consultă AICI Regulamentul campaniei!

Hai şi tu la Supernova Bacău pentru momente de neuitat, distracţie şi multe surprize!