Pinocchio | Supernova Bacău | Supernova

În magazinul Pinocchio din Supernova Bacău găsești hăinuțe adorabile pentru copii și bebeluși.

Pinocchio

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Categorie
Copii
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Categorie
Copii

Haine pentru copii în funcție de ocazie și sezon

În magazinul Pinocchio din Supernova Bacău vei găsi haine potrivite pentru toate ocaziile și sezoanele anului. Fie că este vorba despre bluze, pantaloni sau cămăși elegante sau jachete groase pentru iarnă, toate acestea te așteaptă pe rafturi la prețuri avantajoase și cu oferte periodice. Personalul din magazin este la dispoziția tuturor clienților pentru identificarea dimensiunilor corecte și alegerea celor mai potrivite modele.

Dacă fiul sau fiica ta are nevoie de noi articole vestimentare în garderobă, vino împreună cu el sau ea la magazinul Pinocchio din Supernova Bacău și cu siguranță nu veți pleca fără articolele necesare! Fie că este începutul anului școlar și micuțul are nevoie de haine de toamnă, potrivite acestui mediu sau urmează să participați împreună la un eveniment special, precum o nuntă în familie - la magazinul Pinocchio găsești toate stilurile vestimentare la un loc, adaptate în funcție de ultimele tendințe apărute!

Ținute adorabile pentru bebelușul tău de la Pinocchio 

În magazinul Pinocchio din Supernova Bacău găsești ținute pentru nou-născuți în diferite nuanțe, cu sau fără imprimeuri, astfel încât aceștia să se poată bucura de confortul termic necesar, dar și să arate adorabil în fotografiile de familie! Fie că e vorba despre body-uri pentru dormit sau costumașe elegante pentru botez, aici ai la dispoziție o largă varietate de piese vestimentare, realizate din materiale de calitate, din care poți alege.

Fetițele se vor bucura de rochițe cu o croială lejeră, în nuanțe vesele, iar băiețeii vor arăta excelent în seturi asortate cu mânuși și căciulițe sau salopete groase, pentru iarnă. La magazinul Pinocchio din Supernova Bacău găsești inclusiv botoșei care să se potrivească hăinuțelor alese, astfel încât bebelușul tău să fie îmbrăcat cu stil din cap până în picioare! 

Pinocchio, paradisul vestimentar al copiilor

Magazinul Pinocchio te așteaptă cu o gamă variată de articole vestimentare pentru copii și bebeluși! De asemenea, tot la Pinocchio vei găsi și încălțările necesare care să se potrivească hăinuțelor casual sau de ocazie, astfel încât să poți crea un outfit complet pentru copilul tău. Apelează cu încredere la consultanța personalului din magazin, care va întâmpina cu un zâmbet fiecare familie care vine la cumpărături.