Figu | Supernova Bacău | Supernova

Vino la standul Figu din Supernova Bacău pentru șosete calitative de damă și pentru bărbați!

Figu

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion

Figu - 15 ani de experiență în vânzarea șosetelor

Nu este tot timpul ușor să găsești un set de șosete calitativ și rezistent în timp și același lucru se aplică și dresurilor de damă, care să aibă un raport calitate-preț potrivit. De aceea, Figu vine în ajutorul clienților care apreciază materialele delicate din care sunt confecționate astfel de textile pentru uzul zilnic. 

La standul din Supernova Bacău vei găsi șosete pentru bărbați și femei, dresuri, colanți, eșarfe și genți de damă la prețuri accesibile și potrivite tuturor gusturilor. 

Având o experiență îndelungată în acest domeniu, echipa Figu îți va oferi consiliere de specialitate în ceea ce privește nevoile tale și te va ajuta să identifici cele mai potrivite produse pentru fiecare ocazie. Nu uita nici de gama variată de portofele disponibile pentru ea și el, ce pot fi găsite în diferite nuanțe și dimensiuni. 

Vino la standul Figu din Supernova Bacău și convinge-te pe cont propriu de calitatea produselor comercializate! 

Șosete pentru toate sezoanele anului de la Figu

Șosetele îndeplinesc multiple roluri, de la protecție la completarea unei ținute sport sau casual cu imprimeuri vesele sau culori complementare outfit-ului purtat. Echipa Figu înțelege astfel de nevoi și vine cu un catalog variat de produse pentru damă, de la șosete din lycra la șosete tip tălpici, șosete speciale pentru activitățile sportive, șosete călduroase de iarnă sau șosete fără cusătură la vârf pentru un grad sporit de confort fizic. 

Domnii se pot bucura de aceleași categorii de produse la standul Figu din Supernova Bacău, având la dispoziție diferite modele și texturi din care să aleagă. Atunci când porți un costum elegant, culoarea șosetelor este foarte importantă în raport cu cea a pantalonilor, cămășii și sacoului purtat. Te poți baza pe consultanța oferită de personalul Figu pentru a lua cele mai bune decizii în funcție de astfel de criterii. Șosetele pentru iarnă îți vor asigura confortul termic necesar, astfel încât picioarele tale să își păstreze mereu o temperatură optimă. 

Accesorii pentru damă și bărbați la prețuri avantajoase

Pe lângă varietatea largă de șosete disponibile în stoc la standul Figu din Supernova Bacău, tot aici găsești și eșarfe, fulare și bentițe, care să îți protejeze zona capului de temperaturile scăzute. Aruncă o privire și la selecția de mănuși disponibile în diverse nuanțe și mărimi, astfel încât să îți protejezi corpul din cap până în picioare. Gențile disponibile la stand sunt potrivite atât ținutelor casual, cât și celor elegante, astfel încât doamnele să își poată reîmprospăta cu ușurință garderoba.

Te așteptăm la standul Figu din Supernova Bacău cu șosete și accesorii de calitate!