Cora | Supernova Bacău | Supernova

Vino în hipermarketul Cora din Supernova Bacău și cumpără tot ce ai nevoie pentru întreaga familie!

Cora

Ore de deschidere
Luni 08:00 - 22:00
Marţi 08:00 - 22:00
Miercuri 08:00 - 22:00
Joi 08:00 - 22:00
Vineri 08:00 - 22:00
Sâmbătă 08:00 - 22:00
Duminică 08:00 - 22:00
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele
Abordare
Bacău, Romania
600149 Bacău
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele

 

La Cora găsești produse pentru întreaga familie

Pentru că printre valorile echipei Cora se numără încrederea, pasiunea și solidaritatea, în hipermarketul din Supernova Bacău te vei putea bucura de oferte promoționale în fiecare sezon și reduceri la cele mai frecvent căutate produse din catalog. Cumpără-ți acum bicicleta de munte mult visată sau costumul de baie ideal pentru tine și cei mici! Tot la Cora găsești și o selecție variată de haine pentru toți membrii familiei, cât și produse de cosmetică și îngrijire potrivite tuturor preferințelor.

Nu uita de savuroasele produse din cofetăria Cora, toate conținând ciocolată belgiană de înaltă calitate. Răsfață-te cu trufe sau diverse fructe învelite în ciocolată, bomboane, batoane sau cupe din ciocolată cu cremă de caramel sau cafea. Consultă cataloagele periodice de la Cora din Supernova Bacău și te vei putea bucura împreună cu familia de cele mai avantajoase prețuri pe tot parcursul anului la toate produsele pe care vi le doriți!

Produse proaspete în fiecare zi la Cora

În hipermarketul Cora din Supernova Bacău vei găsi zilnic o selecție de produse proaspete din categoria fructelor, legumelor, mezelurilor și multe altele. Păstrează o dietă sănătoasă consumând constant alimente cu un aport bogat de minerale și vitamine și adaugă în alimentația ta delicioasele produse gata preparate de la Cora, astfel încât să îți utilizezi timpul eficient. Aruncă o privire la gama variată de produse vegetale care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, astfel încât să păstrezi un stil echilibrat de viață! În plus, aveți la dispoziție și alimente din categoria “bio”, astfel încât să vă mențineți sănătatea la un nivel optim.

Cora, unul dintre cele mai dinamice branduri de retail

Primul magazin Cora a fost deschis în România în anul 2003 în București. În 2013 a fost lansată platforma online prin care Cora oferă clienților din marile orașe ale țării servicii de tip cumparaturi drive-in. Grupul Louis Delhaize este cel răspunzător pentru deschiderea primului hipermarket Cora în Franța și Belgia în anul 1970. Având acest lung istoric, Cora  comercializează astăzi atât produse ce aparțin brandurilor internaționale de alimente și băuturi, cât și propriile produse sub mărci apreciate de consumatori precum Winny. 

Hipermarketurile Cora sunt mereu aproape de tine, cu unele din cele mai bogate oferte de produse alimentare, sănătate și frumusețe, casă, auto și bricolaj, electrocasnice sau fashion. Practic, toate produsele de care ai mereu nevoie, la tine acasă, sunt la dispoziția ta în magazinele Cora în orice moment!